Jachtwagenstraat 64
info@obsdeboemerang.nl
Nieuws Contact Schoolgids
Buitenschoolse opvang
Voor de BSO werken wij samen met Kinderopvang Purmerend. BSO de Achthoek is gevestigd aan de Hoefsmidhof. Een vast team van pedagogisch medewerkers haalt de kinderen van school op  en zij wandelen naar de opvang. Er zijn elke dag verschillende activiteiten zoals koken, knutselen en sportactiviteiten.  Er wordt gewerkt met verschillende thema's.

Wanneer de school gesloten is, is BSO de achthoek open. Zij volgen ook alle studiedagen van de Boemerang zodat er altijd opvang is. Tijdens vakanties zijn er speciale activiteiten zoals creatieve workshops of uitjes.

De BSO is open vanaf 7.00 uur, dus zij kunnen uw kind ook voor schooltijd opvangen. Verder zijn er flexibele opties zoals keuze in aantal uren per dag, om-de-week opvang of een strippenkaart als u slechts af en toe opvang nodig heeft. Kijk voor meer informatie op www.kinderopvangpurmerend.nl of bel naar 0299-461011.